ΑΘΗΝΑ, 2017

Ο ΟΜΙΛΟΣ YELLOW KORNER ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΨΙΛΑΚΗ

Η YellowKorner (www.yellowkorner.com) δημιουργήθηκε με στόχο να κάνει την τέχνη της φωτογραφίας προσιτή σε όλους.  Στους  χώρους της παρουσιάζονται προς αγορά έργα περισσότερων από 250 διακεκριμένων καλλιτεχνών σε περιορισμένο, αριθμημένο αριθμό αντιτύπων με πιστοποιητικό γνησιότητας, σε τιμές που ξεκινάνε από 39€.

Με ορμητήριο τη Γαλλία, παρουσία με περισσότερες από 80 γκαλερί σε 35 χώρες,  και με την υποστήριξη διακεκριμένων συμβούλων τέχνης, η YellowKorner αφιερώνει το χώρο της τόσο της αναζήτηση νέων καλλιτεχνών όσο και σε αναγνωρισμένα ονόματα στη σύγχρονη και παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία. Η γκαλερί παρουσιάζει ένα πανόραμα των πιο σύγχρονων διεθνών τάσεων στη φωτογραφία, και την κάνει προσβάσιμη σε μια νέα γενιά συλλεκτών.  

Η πρώτη έκθεση της YellowKorner Athens περιλαμβάνει 1.000 έργα περισσότερων από 250 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Slim Aarons, Oliviero Toscani, Yann-Arthus  Bertrand, Laurent Dupuic, Bernard Hartmann και άλλοι.

Η YellowKorner επέλεξε για την μόνιμη συλλογή της δύο φωτογραφίες του Γιάννη απο την Ελλάδα, την Santorini "The Eternal Beauty" (2005) και τη Zakinthos "The Shipwreck".

Τα εγκαίνια της YellowKorner Athens έγιναν στις 5 Δεκεμβρίου 2017.

 


Veuve Clicquot_28

Veuve Clicquot_20

Veuve Clicquot_12